Samma pris oavsett hur mycket du ringer eller smsar

Om du ringer och smar mycket ska du satsa på att köpa ett kontantkort med fast pris! Du betalar då en fast summa vid varje påfyllning och får ringa och smsa hur mycket du vill. Påfyllningen gäller i 31 dagar för ett fast pris.

Lätt att hålla koll på

När du köper ett kontantkort med fast pris kan är det lätt att veta vad kostnaden blir. Du betalar alltid en fast summa oavsett hur mycket du ringer eller smsar, lättare kan det inte bli. Skulle ud någon månad känna att du inte kommer använda telefonen så mycket så är det bara att köpa ett annat värdebevis hos operatören.

fast pris har funnits länge på mobilabonnemang och har varit ganska dyrt. Från början fick man betala runt 900kt i månaden för att kunna ringa och smsa hur mycket man ville. Nu har fast pris kommit till kontantkort och är väldigt fördelaktigt.

Snabb surf med 4G

Så klart har du även tillgång till surf med 4G om du köper fast pris. Generellt kan det vara så att det ingår lite mindre surf för att priset ska bli så bra som möjligt. Då kan du köpa till värdebevis för surf direkt om du vet att du surfar mer än vad kontantkortet tillåter. Då får du bättre pris än om du väntar tills det tagit slut.

Det finns idag ingen anledning att inte erbjuda 4G till sina kunder eftersom det inte är någon direkt extrakostnad för operatören. 4G nätet har mer kapacitet och eftersom det är så pass bra utbyggt så är det det självkalra valet.

Pris för fast pris

Priserna på fast pris varierar ganska mycket och det är framförallt hur mycket surf som ingår som skiljer de olika operatörerna åt. fast pris i sig betyder ju att du får ringa och smsa hur mycket du vill. I vissa fall kan det också vara så att du får surfa hur mycket du vill men då blir det dyrt att fylla på kontantkortet. Även om det står att det är obegränsad surf så är det teoretiskt ofta ett tak, kanske 50GB eller 100GB på en månad. Det sätter operatörerna för att det inte finns någon kund med normal användning som kan gå över det och skulle alla vara utan tak så finns det risk att nätet inte håller för all trafik. Det är ofta inget du behöver bry dig om eftersom du i princip ladrig kommer komma upp i taket. Men läs det finstilta ;)

Bästa valet för dig som vill ha fast pris

Vi har hittat det billigaste kontantkortet md fast pris genom att jämföra alla kontant bland de största operatörerna. Nedan ser du vilket kontantkort vi rekommenderar om du vill ha fast pris. Du får då ringa och smsa hur mycket vill till en och samma kostnad per påfyllning.

1

Fastpris 145kr


  • Surfa i en hastighet på 80.00 Mbit/s
  • Du får surfa för 1GB. Kan uppgraderas.
  • Självklart 4G
  • Endast 145kr