Studenterbjudande för dig som pluggar

Du som student har ofta bra erbjudanden hos operatörer som gör att du kan spara pengar.

Pengar att spara

De flesta operatörer har idag ett erbjudande för dig som är student. Kravet som behöver uppfyllas är ofta att du ebhöver vara över 18 år samt har studentlegitimation i någon form. Det kan vara t.ex. CSN kort eller Mecenat.

Anledningen till at operatörerna vänder sig till studenter är att de vet om att det bygger deras varumärke och det finns stor chans att man i senar delen av sitt liv är kvar hos samma operatör. På så sätt har man "råd" att ge dig osm student lite billigare alternativ med förhoppningen om att de ska dra in mer pengar på dig framingeom

Halebop

Halebop har alltid försökt bygga sitt varumärke mot ungdomar och då även såklart studenter. Det kan man märka på deras reklamer som handlar mycket om skolan och hur du använder till telefon bland kompisarna.

Det är därför inte så konstigt att jut Halebop har en av de bättre erbjudandena i branschen. Du får detta för 199kr i månaden

  • Fria samtal
  • Fria mess
  • 6 GB surf i 4G
  • Vi går i Telias nät
Läs mer om Halebops studenterbjudande här!

Comviq

Med Comviq kan du till och med teckna fördelaktigt studentavtal om du är under 18år. På comviq.se är det bara att ange ditt personnummer och därefter målsman så kan du teckna ett abonnemang.

För 149kr får du ett väldigt billigt student abbonemang. Lägger du till 50kr får du 7G B surf istället för 3 GB. Givetvis kan du välja till en mobil och betala lite extra varje månad.

  • Fria samtal
  • Fria mess
  • 3 GB eller 7 GB surf
  • Ingen bindningstid
Läs mer om Comviqs studenterbjudande här!

Tre

Tre har ett lite annorlunda upplägg med deras studenterbjudande. Det räcker att du är mellan 18-27år för att kunna få det. Du behöver alltså inte vara student, även om de går ut med det på diverse studentsidor.

Det räcker att du är under 27år när du tecknar avtalet, sedan komemr priset gälla tills det går ut. Det spelar alltså ingen roll om du fyller 28år under avtalets tid för att du ska få fördelarna som det innebär. Skillnaden mot vanliga abonnemang och kontantkort hos Tre är att du får 6GB extra surf om du är mellan 18-27år. Det finns alltså inga andra fördelar.

  • 6 GB surf extra på ditt abonnemang
Läs mer om Tres studenterbjudande här!

Telenor

Telenor har en ganska bra modell för deras studentrabatt. Den är enkel att förstå och se att man sparar pengar. Alla abonnemang som man tecknar får man 50kr rabatt på, oavsett vilket. Enligt deras hemsida kan du spara ända upp till 1200kr per år.

Läs mer om Telenors studenterbjudande här!