Ta reda på täckningen hos de största leverantörerna

Mobiltäckningen skiljer sig mer än man tror. Ta reda på hur det påverkar dig och bvilken leverantör som har bäst täckning där du bor.

Viktigt att tänka på

Har ud någon gång befunnit dig på et ställe där din täckning är näst intill obefintlig? Du är inte den enda. Ett stort misstag många gör är att inte ta reda på vilken operatör som har bät täckning där du bor. Ibland är faktiskt inte priset det viktigaste, framförallt inte om du inte kan använda din telefon som du vill.

Vi försöker hjälpa dig att ta reda på vilken operatör som har bäst täckning för dig. Du får själv jämföra mellan de olika operatörerna för de bygger hela tiden ut sina nät och vi har ingen möjlighet att hålla en jämförelse så pass uppdaterad. Gå in på varje operatörs hemsida, som du hittar här nedan, och jämför snabbt deras täckningskartor.

Halebop

Halebop går i Telias nät som historiskt sett har haft den bästa täckningen av alla. Kanske inte alltid den snabbaste men på väldigt svåråtkomliga ställen.

Gå in här och sök på ditt postnummer eller gatuadress och få direkt svar på hur bra täckningen är.

Täckningskarta för Halebop

Tre

Tre var den operatör som var först med 3G. Ända sedan starten har dem byggt ut sin egna nät i snabb takt och var först med att få en väldigt bra täckning med 3G. Nu har dem byggt ut 4G i samma nät och har en väldigt bra täckning och framförallt ett eget nät att gå i.

Även på Tres hemsida kan du mata in din adress eller postnummer för att snabbt se vad för täckning de kan erbjuda.

Täckningskarta för Tre

Comviq

Comviq har inte sitt eget nät. På samma sätt som Halebop inte har. Comviq delar faktiskt med Telenor och Tele2. Det behöver inte vara något dåligt i sig eftersom det då är tre operatörer som gemensamt kan bygga ut nätet.

Om du vill se täckningen för Comviq, kan du på samma sätt som hos de andra operatörerna, ange din adress och postnummer.

Täckningskarta för Comviq

Telenor

Telenor delar då givetvis nät med Tele2 och Comviq. Telenor har funnits länge på marknaden och har sedan starten lagt mycket fokus på att få en bra täckning som konkurerar med Telia. Kolla själv hur väl det uppfyller dina behov.

Täckningskarta för Telenor