Utlandssamtal för bäst pris som passar dig

Priser för utlandssamtal skiljer väldigt mycket mellan de olika operatörerna. Helst skall du försöka hitta ett kontantkort som är helt anpassat till det landet du vill ringa. Exempelvis finns det kontantkort som har väldigt bra pris till Afrika.

Viktigt att tänka på

Någon gång har du säkert befunnit dig utomlands och funderat på hur dyrt det är att ringa hem. Det behöver faktiskt inte vara så nuförtiden. Om du har rätt kontantkort så kan du komma undan för ett ok pris i många fall.

Ännu bättre är det om du kanske har en familj i exempelvis Polen eller Afrika. Då finns det speciella kontantkort som du kan använda från Sverige för att ringa extra billigt. Vi rekommenderar alltid att man använder dessa kontantkort för utlandssamtal om man kan. Om du har möjlighet att ha en extra telefon eller kanske byta simkort om du ska ringa längre samtal så är det perfekt. De kontantkort som är riktade till att vara billigare för ett visst land har inte alltid så bra priser på samtal någon annanstans i världen, t.ex. här i Sverige. Så se till att du tänker efter när du köper och använder ett sådant kontantkort.

Halebop

Halebop är den operatören som har varit först med att bygga sitt varumärke kring utlandssamtal. För några år sedan började dem med reklam som riktade sig till dig som faktiskt behöver ringa mycket utomlands.

Det här gör att dem även har de bästa priserna till många länder. Både utanför och inom EU. Du kan se exakt priser i deras verktyg där du väljer vilket land du kommer ringa ifrån samt vilket land du kommer ringa till. Enklare kan det inte bli. Prova det här!

Detta är några av länderna där Halebop har bäst utlandspris.


Thailand

Fast: 0,87 kr/min
Mobil: 0,87 kr/min
SMS/MMS: Som i Sverige

USA

Fast: 0,97 kr/min
Mobil: 0,97 kr/min
SMS/MMS: Som i Sverige

Finland

Fast: 1,27 kr/min
Mobil: 3,47 kr/min
SMS/MMS: Som i Sverige

Polen

Fast: 0,47 kr/min
Mobil: 2,37 kr/min
SMS/MMS: Som i Sverige

Tre

3Kontant är ett bra alternativ till Halebop. 3 har också väldigt bra priser på utlandssamtal men inte fullt lika billiga. Det bästa är om du jämför just det landet du brukar ringa till eller från. Tre har på samma sätt som Halebop en väldigt bra "uträknare" som hjälper dig att ta reda på priset för ditt utlandssamtal.

3Global är det kontantkort som ger dig bäst pris på utlandssamtal genom Tre. Du ringer från 0,18kr per minut utomlands om du använder ett sådant.

Läs mer hos Tre

Comviq

Comviq har speciella paket som är väldigt fördelaktiga. Ett paket du kan köpa är EU utland. Det innebär att du ringer till ett ritkigt bra pris inom EU, samt Island, Norge och Schweiz.

Comviq har gjort samma som Halebop och erbjuder ett specialpaket till Polen. Det gör att du kan ringa för fastpris till Polen hur mycket du vill. Väldigt bra om du har familj i polen. Eller du kanske jobbar där och har din familj i Sverige. I vilket fall som helst så är det ett väldigt fördelaktigt erbjudande där du kan spara väldigt mycket pengar jämfört med ett vanligt kontantkort.

Läs mer hos Comviq